Privacy en cookiebeleid

​

1.    Identiteit

Bedrijfsnaam     : Kok Wonen en Slapen

KVK nummer : 68715315

Vestigingsnummer : 000008413479

Adres : Plantsoen 17 A

Postcode : 9367 PG

Plaats : De Wilp

​

2.    Privacy en AVG

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht. Dit klinkt heel spannend, maar valt best mee. Het komt erop neer dat wij u op de hoogte moeten brengen welke persoonsgegevens wij van u opslaan, waarvoor wij deze opslaan en wat wij er vervolgens meedoen.

​

3.    Privacy op onze website

Onze website is voorzien van Google Analytics, Facebook feed en Google Maps om de ervaring voor bezoekers te verbeteren.



Wij passen een opt-in mentaliteit toe. Dit houdt in dat u niet wordt blootgesteld aan Facebook en Google Maps zolang u hier nog geen toestemming voor heeft gegeven. 



3.1    Google Analytics 

Google Analytics is een webanalyse-service geleverd door Google. Google maakt gebruik van de gegevens die worden verzameld om het gebruik van deze site te volgen en te onderzoeken, om verslagen over de activiteiten voor te bereiden en te delen met andere Google-services. Google kan de gegevens die worden verzameld om advertenties te contextualiseren en te personaliseren voor zijn eigen reclamenetwerk. Verzamelde persoonsgegevens: cookie en gebruiksgegevens. Plaats van verwerking: VS. Vind Google's privacy policy hier.



3.2    Facebook

Voor de Facebook privacyverklaring wordt doorverwezen naar: https://www.facebook.com/legal/terms/update Als u akkoord gaat met de privacy verklaring van Kok Wonen en Slapen dan gaat u akkoord met de voorwaarden genoemd op https://www.facebook.com/legal/terms/update. Plaats van verwerking: NL.

 

3.3    Google Maps

Eigenaar van Goolge Maps is Google. Google maakt gebruik van de gegevens die worden verzameld om het gebruik van Google Maps te analyseren. Deze gegevens worden verzameld om verslagen en over de activiteiten voor te bereiden en te delen met andere Google-services. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar de privacyverklaring van Google. Deze kunt u hier vinden. Plaats van verwerking: NL.

​

3.4    Waarom maken wij gebruik van 3.1 Google Analytics, 3.2 Facebook en 3.3 Google Maps?

Wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken. Hiervoor gebruiken wij een aantal hulpmiddelen (3.1, 3.2 en 3.3) Google Analytics helpt ons bij het verbeteren van de structuur van de website en wat u als bezoeker graag wil zien, nieuws en aanbiedingen plaatsen wij altijd op Facebook en het is voor de bezoeker makkelijker om hiervoor op de website van Kok Wonen en Slapen te blijven en Google Maps is makkelijk voor de klant om te kunnen zien waar Kok Wonen en Slapen gevestigd is. 

​

4.    Offertes en facturen

Bij aanvraag van een offerte gaat u automatisch akkoord met het feit dat wij de volgende gegevens van u opslaan.

​

4.1    Persoonsgegevens

Wij slaan de volgende persoonsgegevens van u op:

​

-    Naam;

-    Voornaam;

-    Telefoonnummer;

-    Emailadres;

-    Adres.

o    Straatnaam

o    Huisnummer

o    Postcode

​

De persoonsgegevens slaan wij op zolang nodig en wij wettelijk verplicht zijn (zeven jaar tot tien jaar). De gegevens worden opgeslagen in de ‘cloud’. Wij maken gebruik van Dropbox haar ‘cloud’ diensten. Dit om veiligheid te versterken en de kans op gegevens verlies tegen te gaan. Voor meer informatie over de beveiliging en hoe Dropbox omgaat met privacy verwijzen wij u naar: https://www.dropbox.com/nl_NL/security#files.

​

4.2    Recht op vergetelheid

U heeft het recht op vergetelheid. Dit houdt in dat u aanvraag bij ons kan doen om uw persoonsgegevens te verwijderen. U kunt hiervoor aanvraag doen door contact op te nemen via de mail (de.kokjes@hetnet.nl) of te bellen (+31 594 641 451). Wij zullen uw aanvraag beoordelen en zover mogelijk voorzien in uw recht op vergetelheid.

​

4.3    Waarom slaan wij uw persoonsgegevens op?

Wij zijn verplicht om administratie te voeren. Als u aanvraag doet voor een offerte vermelden wij de hierboven genoemde persoonsgegevens. Dit doen wij om misverstanden te voorkomen zodat wij ervoor kunnen zorgen u zo snel mogelijk te voorzien van de gewenste producten. De uitgegeven offertes zijn wij wettelijk verplicht zeven jaar te bewaren.

​

Geeft u akkoord voor de offerte die wij u toegestuurd hebben, dan gebruiken wij de persoonsgegevens vermeld op de offerte voor de factuur. Ook de factuur zijn wij wettelijk verplicht (zeven tot tien jaar) te bewaren. 

​

4.4    Datalek

Wij verwachten door deze maatregelen genomen te hebben datalekken te kunnen voorkomen. Mocht er wel een datalek voorkomen dan zullen wij u hierover inlichten en er alles aandoen om het datalek te dichten en uw persoonsgegevens veilig te stellen.

​

4.5    Marketingdoeleinden

Wij zullen uw persoonsgegevens nooit gebruiken voor marketingdoeleinden. Dit houdt in dat wij niet zonder uw toestemming reclame in welke vorm dan ook zullen toesturen. Ook zullen wij u niet benaderen voor een klanttevredenheidsonderzoek.

​

4.6    Delen met externen 

Wij delen uw persoonsgegevens met derde die ons helpen bij het voeren van een goede administratie. Wij besteden onze boekhouding uit aan deze organisaties, omdat wij verstand hebben van laminaat en raamdecoratie, maar niet van boekhouding. Wij hebben met deze organisaties verwerkersovereenkomsten afgesloten, waarin wij met hun afspreken secuur om te gaan met uw persoonsgegevens. Zij mogen, net als wij, uw persoonsgegevens niet zomaar met anderen delen, openbaar maken (publiceren) of gebruiken voor marketingdoeleinden.

​

5.    Autoriteit persoonsgegevens

De Autoriteit persoonsgegevens controleert organisaties of zij voldoen aan de gestelde eisen van de AVG wet. Voor meer informatie over de AVG kunt u terecht op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl.

​

Schrijffouten voorbehouden

Stelt een technische cookie in die registreert dat u niet akkoord gaat, vraagt u niet opnieuw.

Verwijdert de cookie toestemming van uw browser.

X

Deze website maakt gebruik van cookies.

Klik hier voor onze privacyverklaring